Menu na przyjęcia

Uroczyste obiady

 

Zestaw I *

 

250 g Rosół z makaronem

110 g Kotlet schabowy po parysku z pieczarkami

110 g Indyk pieczony w pomarańczach

200 g ziemniaki, 150 g zestaw surówek

1 but. Coca cola asortyment

200 ml sok pomarańczowy

200 g Puchar z bananami

200 ml. Kawa, herbata

 

Koszt na 1 osobę  :  68,80

 

 

Zestaw    II  *

 

200/50 Barszcz z pasztetem

120 g Kotlet de volaille

100 g Karkówka pieczona w sosie własnym

200 g Ziemniaki,150 g zestaw surówek

200 ml Sok pomarańczowy

1 but. Coca cola asortyment

200 ml Kawa Jakobs z mleczkiem

150 g Puchar owoców z bitą smietaną

 

Koszt na 1 osobę   :      65,00

 

Możliwość zamówienia szampana, wina i drinków

Menu nie zawiera napiwków dla kelnerów

 

Zestaw   III  *

 

250 g Rosół z makaronem

120 g Kotlet Jakub

150 g Pierś z kurczaka faszerowana fetą z sosem zazziki

100 g ziemniaki,100 g Frytki ,150 g zestaw surówek

200 ml Woda niegazowana z cytryną

200 ml Sok pomarańczowy/jabłkowy

200 g Puchar wiśniowy

200 g Kawa ,herbata

 

Koszt na 1 osobę     :    79,50

 

Zestaw IV   *    

                            

250 g Rosół z makaronem

150 g Filet z kurczaka po karaibsku/ w kokosie/

100 g Zraz wp. zawijany

200 g ziemniaki. 150 g Zestaw surówek

 50 g Sałatka kalifornijska

200 g sok pomarańczowy

1 but. Coca cola asrtyment

100 g Lody Melba

200 ml Kawa Jackobs, herbata lipton

 

Koszt na 1 osobę  :     77,50

 

Możliwość zamówienia szampana, wina i drinków.
Przy zamówieniu powyżej 20 osób możliwość rozszerzenia menu do  4  mięs w asortymencie.

 

 

Wesela

 

Menu I

 

Zupa
Wykwintny rosół z kury z domowym makaronem

 

Danie główne :

Pierś faszerowana  fetą z włoskimi pomidorami          - 50%

Schab  po parysku z pieczarkami

Kotlet de volaille z masłem i nutką  pietruszki          - 50%

Ziemniaki, surówki sezonowe

 

DESERY :

Krem czekoladowy z bita śmietaną

 

Przystawki zimne :

Norweski łosoś w galarecie- 50%                                                                 

Pstrąg potokowy w galarecie- 50%

Dorsz po grecku  z nutą pomidorów - 50%

Galaretka z kurczaka  - 50%

Rolada z kaczki z wiśnią - 50%                                                                  

Schab z morelą w maladze  - 50%                                                                                                     

Indyk ze szpinakiem i łezką majonezu   - 50%

Jajko w staropolskim sosie tatarskim                                                                                     

Sał. kalifornijska

Sał. z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym

Pieczywo

 

Dania gorące :
Udziec z indyka w pomarańczach z dodatkiem świeżych ziół    - 50%

Kurczak pieczony na chrupko     - 50%

 

Zupy :

Zupa gulaszowa

Barszcz czysty

 

Napoje gorące : kawa,herbata bez ograniczeń

 

Koszt  menu  :              150,00  zł./1 osobę

 

 

Menu 2

                                                               

Zupa                                                        

Wykwintny rosół z kury z domowym makaronem

 

DANIE GŁÓWNE

Kotlet de volaille z masłem

Karkówka wp. pieczona w sosie wł. po staropolsku

Filet z kurczaka po parysku

100 g Ziemniaki ,100 g frytki, surówki sezonowe

                                                    DESER                                                                                              

Lody z bitą śmietaną i owocami

 

ZAKASKI ZIMNE : 

Pstrąg potokowy w galarecie

Śledź  bałtycki pikantny   -50

Jajko garnirowane w łososiu norweskim -50%    

Jajko garnirowane w szynce staropolskiej - 50%                                                                                                                                       

Indyk ze szpinakiem z łezką majonezu

Schab  z morelą w maladze                                                                                                  

Befsztyk tatarski z żóltkiem  - 50%

30 g Schab ze śliwką                                        

Udko z kurczaka ze szczypiorkiem

wędlina

Sałatka  gyros                                                                                        

Sałatka z włoskich pomidorów suszonych

Pieczywo,masło

 

DANIA GORĄCE:

Żurek staropolski z jajkiem i wędzonką                                                                       

Barszcz  z pasztetem

 

Napoje gorące : kawa, herbata bez ograniczeń

                                                                                

Koszt menu  na 1 osobę:          -   183,00zł/1 osobę

 

MENU 3                                                                                                              

               

ZUPA

Wykwintny rosół z kury  z makaronem domowym

 

Dania  główne:

Kotlet schabowy panierowany z pieczarkami

Zraz woł. zawijany po szlachecku

Pierś z kurczaka otulona pierzynką ze szpinaku – 50%

Ziemniaki  gotowane, surówki sezonowe

 

DESER:

Krem brulle

 

ZAKĄSKI ZIMNE :

schab z morelą - na wędlinę                                                                   

Rolada z kaczki

Befsztyk tatarski - 50%

Pstrąg potokowy w galarecie

Łosoś bałtycki w galarecie  - 50%    

Jajko w sosie tatarskim                                                                            

Sał. gyros

Sał. Acapulco

200 g Pieczywo

 

DANIA GORĄCE :

Udziec w pomarańczach  -   50 %                                                                          

Kotlet Jakub                           -   50%

Żurek staropolski

Barszcz czysty

 

Napoje gorące:  kawa,herbata bez ograniczeń

                                                                                          

Koszt menu :    175,00zł./1 osobę

 

                                                                                      

MENU  4

              

ZUPA                                                                                             

Wykwintny  Rosół z domowym makaronem

 

Danie główne:

Filet z kurczaka  po parysku, pieczarki smażonymi na maśle

Kotlet de volaille  z masłem z  ananasem

Zraz zawijany z szynki wp. -  50%

100 g ziemniaki got. 100g frytki,150g surówki sezonowe

 

ZAKASKI ZIMNE :

25 g Rolada z kaczki

25 g Schab pieczony ze śliwką na wędlinę

25 g Karkówka pieczona                                                                                        

Schab w maladze 

Pierś z indyka ze szpinakiem

Galantyna z kurczakiem

Befsztyk tatarski      - 50%

Pstrąg potokowy w galarecie

Jajko garnirowane w łososiu- 50%

Śledź pikantny           - 50%

Sałatka z kurczaka  w sosie curry

Sałatka cesarska                                                                                             

Pieczarki kons.Pomidor. Św.Ogórek św.

Masło, Pieczywo

                                      

DANIE GORACE :

Barszcz czysty                                                                               

Indyk  w pomarańczach z dodatkiem ziół

Żurek staropolski na zakwasie z wędzonką

 

Napoje gorące : kawa, herbata bez ograniczeń

 

Koszt na 1 osobę    :   185,50

 

                    

Stypy

I - zestaw

Rosół z mak. Kotlet schabowy po parysku. ziemn. zestaw sur.

200 ml napoje : woda/sok, kawa

 

Razem : 25,80

 

II - zestaw

Rosół z makaronem ,Kotlet schab .panier.z pieczarkami

ziemn. zestaw sur. 200 ml woda/sok ,kawa

Razem : 30,10

 

III -  zestaw

Rosół z mak. Filet z kurczaka po parysku, ziemn. zestaw sur.

200 ml napoje :woda/napój owocowy, kawa,

 

Razem : 25,50

 

IV - zestaw

Zupa pomidorowa ,Pierś z kurczaka zapiekana z ananasem i serem, ziemn. zestaw sur. 200 ml woda/sok ,kawa

 

Razem : 26,30

 

V - zestaw

Rosół z mak. Kotlet devolaille ,ziemn. zestaw sur,

200ml napoje: woda /sok, kawa                

 

Razem :  28,50                                                                       

 

VI - zestaw

Rosół z mak. Pieczeń z karkówki, ziemn. sur. z buraków

200ml napoje: woda/ sok, kawa

Razem : 30,50

 

CIASTO WE WŁASNYM ZAKRESIE

Koszt stypy z ciastem powiększa się ok. 6,00zł./1 os.

 

ZESTAW A

Rosół z makaronem

Filet po parysku

Pieczeń z karkówki  -50%

Pierś z kurczaka zapiekana z ananasem i serem- 50%

Ziemniaki,frytki, zestaw surówek

1but . coca cola asortyment

200 ml soki owocowe        

Woda mineralna b/ograniczeń/

200 ml kawa ,herbata

150 g ciasto

 

================ 

Razem koszt. na 1 osobę - 55,00 zł.

 

ZESTAW B

Rosoł z makaronem

Kotlet de volaille

Zraz wp. zawijany

Udko z kurczaka pieczone – 50%

Ziemniaki. Zestaw sur.

 200 g Sok pomarańcz/jabłko

 Woda mineralna  cytryną b/ograniczeń/

 200 ml kawa ,herbata

150 g Ciasto

 

=================

Razem koszt na 1 osobę - 55,00 zł.

                    

Restauracja

Wiemy co dobre:)

58 682 17 00

 

Copyright 2014 WOK, created with Webwave CMS